WhatsappEmail
BMW XMBMW XMBMW XMBMW XM
Beschikbaar

BMW XMBowers & Wilkins Automaat

€ 138.950,00

NLT-684-GJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1789 per maand
BMW XM Bowers & Wilkins Automaat
€ 138.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 30039KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu laden: 7.4 kW
Accu snelladen: nee

Al decennia staan Duitse merken bekend om hun ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties. En dat geldt zeker ook voor deze BMW XM. De hybride motor combineert een elektromotor met een verbrandingsmotor. U kunt dus kiezen. Ze zeggen weleens dat stijlvol en handig niet gauw samengaan. In dit geval wel: kijk maar naar het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Ondanks koele temperaturen buiten, blijft u binnen warm met de stoelverwarming met massagefunctie en verwarmbare stuur en achterbank. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: sportonderstel, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

U zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat u nodig heeft om uw rit aangenaam en veilig te maken. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto helpt u bij het navigeren door lastige rijbanen en het drukke stadsverkeer. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Deze BMW XM maakt het u makkelijk. Vandaar ook de elektrisch inklapbare trekhaak. Deze BMW XM is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. U bent in deze BMW ook voorzien van premium audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Onderweg worden ritfuncties naar keuze op de voorruit geprojecteerd met de head-up display. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron