WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive50e M-Sport Pro Hybrid Automaat

€ 124.950,00

NLZ-622-GF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1615 per maand
BMW X5 xDrive50e M-Sport Pro Hybrid Automaat
€ 124.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 7835KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij de bouw van de BMW X5 wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Hoewel de auto uit 2023 komt, heeft hij maar 7835 kilometer gereden. Dankzij zijn verbrandingsmotor en de elektromotor is het brandstofverbruik van deze auto laag in zijn klasse. De luchtvering biedt veel pluspunten, variërend van optimaal wegcontact en aerodynamica, tot en met constante rijhoogte en uitstekende demping van oneffenheden. Van binnen is deze BMW X5 mooi uitgevoerd met een classy lederen interieur. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Deze auto is voorzien van een digitaal dashboard waarmee u de cockpit-interface kunt personaliseren. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Veilig en comfortabel rijden wordt nog eens versterkt door Connected Services, zodat u diverse vitale functies van de auto altijd kunt checken in de app. In deze auto mag u niet alleen gezien, maar ook gehoord worden. Het Harman/Kardon audiosysteem is een ware krachtpatser... mét smaak. En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst als standaard uitrusting.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron