WhatsappEmail
BMW X5BMW X5BMW X5BMW X5
Beschikbaar

BMW X5xDrive50e M-Sport Automaat

€ 104.950,00

NLZ-723-BS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1358 per maand
BMW X5 xDrive50e M-Sport Automaat
€ 104.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 23716KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW X5 uit 2023 een auto voor jou. Het is een auto die 23716 kilometer gelopen heeft. Een solide hybride: zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor voor maximaal rijplezier en minimale milieubelasting. Daglicht valt vrij binnen door het elektrisch bediende glazen panorama dak. Wat ook met één klik opent, is de elektrisch bedienbare achterklep. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. De uiterst gelijkmatige wegligging en rijcomfort zijn te danken aan de luchtvering. De comfortstoelen voorin leveren een ontspannen rijgevoel. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem beluister u muziek alsof u er 'live' bij bent. Met Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, draadloos opladen en DAB ontvangst is deze auto helemaal compleet.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze BMW wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron