WhatsappEmail
BMW X2BMW X2BMW X2BMW X2
Beschikbaar

BMW X2sDrive20i Business Edition Plus M Sport Automaat

€ 48.850,00

NLT-610-PS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoogeveen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €631 per maand
BMW X2 sDrive20i Business Edition Plus M Sport Automaat
€ 48.850,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 26724KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Geen mediterrane druktemaker, geen Franse charmeur. Deze Duitse auto straalt een en al stevige kwaliteit uit. Stalen onverzettelijkheid van topniveau, een en al kracht en betrouwbaarheid. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Een lederen interieur staat al decennia voor stijl en klasse. Ook bij deze BMW X2. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak geeft u een ongekende rijsensatie: wat een licht en zicht! Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, BMW M-sportonderstel, warmtewerend glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem met DAB-radio en het navigatiesysteem. Want in deze BMW bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Extra opties op deze auto zijn: regensensor, cruise control, sportstuurwiel en boordcomputer.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De head-up display projecteert alle gewenste dashboardinformatie op de juiste hoogte in de voorruit. Bij de veiligheidssystemen van deze BMW hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron