WhatsappEmail
BMW X1
BMW X1BMW X1BMW X1BMW X1
Beschikbaar

BMW X118i sDrive Automaat

€ 64.208,00

NL5916063
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Groningen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €830 per maand
BMW X1 18i sDrive Automaat
€ 64.208,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn hoge postuur en grote wielen is dit een auto waarmee u overal gezien mag worden. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De SUV haalt zijn aandrijving uit een krachtige driecilinder benzinemotor. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! De sportstoelen geven het interieur van deze X1 een super strakke en sportieve uitstraling. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Voor het overzicht tijdens iedere rit is deze BMW X1 voorzien van een gemakkelijk afleesbaar digitaal dashboard. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! Aanhanger afgekoppeld? Met een druk op de knop verdwijnt de elektrisch inklapbare trekhaak uit het zicht. Deze BMW X1 is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Met het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van muziek zoals die bedoeld is. De BMW is standaard voorzien van: dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en sportstuur met schakelpaddels.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze X1 te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron