WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieTouring 318i M-Sport Automaat

€ 42.900,00

NLT-677-NV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €558 per maand
BMW 3 Serie Touring 318i M-Sport Automaat
€ 42.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 27532KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze BMW 3 Serie. Het is een auto van het bouwjaar 2023. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Duik in de digitale wereld van mobiliteit waar alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en veilige rit, wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Aan boord van deze BMW 3 Serie is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Ook is de BMW uitgerust met: automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter, regensensor en cruise control.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 3 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron