WhatsappEmail
BMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 SerieBMW 1 Serie
Beschikbaar

BMW 1 Serie118i M Sport Automaat Automaat

€ 36.450,00

NLT-377-FT
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €476 per maand
BMW 1 Serie 118i M Sport Automaat Automaat
€ 36.450,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 26499KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze BMW 1 Serie uit 2023. Er staat 26499 kilometer op de teller. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW 1 Serie heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter.

Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW 1 Serie een achteropkomend verkeer waarschuwing. De ingebouwde WIFI-hotspot heeft genoeg capaciteit voor meerdere gebruikers tegelijk. Natuurlijk behoren WIFI-hotspot, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron