WhatsappEmail
BMW X4MBMW X4MBMW X4MBMW X4M
Beschikbaar

BMW X4MCompetition Automaat

€ 129.900,00

NL5914611
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1678 per maand
BMW X4M Competition Automaat
€ 129.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4598KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze BMW X4M. Het is een auto uit 2024, op de teller staat een kilometerstand van 4598. Dankzij de zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie, is het autorijden snel en comfortabel. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW X4M voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de M-sportstoelen. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Wat een heerlijk ruim gevoel en zoveel licht geeft dat glazen panoramadak! Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Bij de rijke uitrusting horen ook LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Het complete geluidspectrum van uw favoriete muziek wordt geleverd door het Harman/Kardon audiosysteem. Deze BMW is voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. De head-up display is een geweldige extra: ogen op de weg en toch alle belangrijke functies in beeld! Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Ervaar de sterke punten van deze sportwagen en maak een proefrit. Bel nu voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron