WhatsappEmail
BMW iX1BMW iX1BMW iX1BMW iX1
Beschikbaar

BMW iX1xDrive30 M-Sport Automaat

€ 67.560,00

NL5930448
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoogeveen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €873 per maand
BMW iX1 xDrive30 M-Sport Automaat
€ 67.560,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW iX1 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW iX1 heeft verwarmbare voorstoelen. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Nooit meer koude handen of koude vingers in de auto. Stuurverwarming zorgt ervoor dat het stuur behaaglijk warm aanvoelt. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrails, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Achter het stuur van deze BMW bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend!

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Deze BMW iX1 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron