WhatsappEmail
BMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 Serie
Beschikbaar

BMW 8 SerieCoupé M850i xDrive Automaat

€ 149.900,00

NL5907880
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1935 per maand
BMW 8 Serie Coupé M850i xDrive Automaat
€ 149.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3556KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Goede prestaties, aantrekkelijke extra's en perfect onderhouden: deze BMW 8 Serie stelt zich graag aan u voor! Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 3556 kilometer. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. Fraai hoor, zo'n lederen interieur. En door de gemakkelijk elektrisch bedienbare achterklep bent u snel overtuigd van deze auto. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Veel meer lichtopbrengst en zicht dankzij de laserlight koplampen. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, adaptief M-onderstel, zwarte hemelbekleding en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

Uw rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat u wenst in de digitale wereld van mobiliteit. Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto zorgt voor een groter gezichtsveld en helpt de dode hoeken te elimineren. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Uw veiligheid op de weg wordt verhoogd door het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem met harde schijf te bedienen vanaf het stuur of met spraakbediening, zodat uw handen veilig op het stuur blijven en uw ogen gericht zijn op de weg. En deze auto heeft ook met leder bekleed dashboard, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning en draadloos opladen als standaard uitrusting.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en autonoom remsysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Dit is een sportwagen om zelf mee te maken. Neem contact op voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron