WhatsappEmail
BMW 8 Serie
BMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 Serie
Beschikbaar

BMW 8 SerieCabrio M850i xDrive High Executive Automaat

€ 159.900,00

NL5907310
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2064 per maand
BMW 8 Serie Cabrio M850i xDrive High Executive Automaat
€ 159.900,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 4398KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze BMW 8 Serie u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 4398 kilometer heeft gereden sinds 2024. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. Kijk, dat noemen we nou stijlvol: een fraai lederen interieur. Gecombineerd met het heerlijke gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Laserlight koplampen zorgen voor ver en zeer helder zicht. Ook LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en LED-achterlichten zijn aan boord.

Een gevisualiseerd overzicht van alle belangrijke functies wordt geleverd door het digitale dashboard. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Voor wie hoge eisen stelt aan geluid en akoestiek, is deze auto voorzien van een high performance audiosysteem. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Uiteenlopende functies maakt de head-up display zichtbaar in de voorruit. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en autonoom remsysteem.

Hij staat al gepoetst te glimmen voor een testrondje op de weg. Bel nu en kom deze cabrio uitproberen!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron