WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie530e Touring High Exe M-Sport Hybrid Automaat

€ 49.900,00

NLK-239-JG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €650 per maand
BMW 5 Serie 530e Touring High Exe M-Sport Hybrid Automaat
€ 49.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 76698KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze BMW 5 Serie. Deze auto uit het bouwjaar 2021 heeft 76698 kilometer gelopen. Deze BMW 5 Serie is vanwege de hybride motor een echte slimmerd. Want u rijdt zowel op brandstof als elektrisch. En dat scheelt in de kosten! Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Natuurlijk behoren LED koplampen, BMW M-sportpakket, zwart dakdraagsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze auto is voorzien van een digitaal dashboard waarmee u de cockpit-interface kunt personaliseren. Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Je ziet hem niet, maar hij is er wel: de elektrisch inklapbare trekhaak. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Het navigatiesysteem met harde schijf brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron