WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 SerieCabrio 420i High Executive M-Sport Pro Automaat

€ 84.750,00

NLZ-046-GB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoogeveen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1097 per maand
BMW 4 Serie Cabrio 420i High Executive M-Sport Pro Automaat
€ 84.750,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 3246KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Laat u niets wijsmaken, deze BMW 4 Serie biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2024. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 2478 In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Maximaal comfort en stijl krijgt u dankzij het lederen interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Verder is de BMW uitgerust met: LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Deze BMW 4 Serie is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. De uitrusting van deze BMW is met dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Het genot van deze cabrio zelf ervaren? Maak dan een proefrit. Bel nu voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron