WhatsappEmail
BMW 4 Serie
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie420i High Executive Automaat

€ 52.950,00

NLS-907-HZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €687 per maand
BMW 4 Serie 420i High Executive Automaat
€ 52.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 24206KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Als je gaat voor kwaliteit zonder compromis, dan is deze BMW 4 Serie uit 2023 een auto voor jou. Het is een auto die 24206 kilometer gelopen heeft. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De indeling van het digitale dashboard is zo ingericht dat u met één blik precies weet wat u weten wilt. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. In deze 4 Serie vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het full map navigatiesysteem te bedienen en het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst, maar er is ook spraakbediening. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Met electronic climate control, schakelpaddles aan het stuur, regensensor, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De BMW 4 Serie is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze BMW. Belt u ons snel?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron